Har du brug for akut hjælp? 

Står du i et nødstilfælde – f.eks. med en brand-, storm- eller vandskade – og har du brug for hjælp hurtigst muligt? Hos Concordia Forsikring er vi klar til at hjælpe døgnet rundt.

Skadeservice

Ring til vores akut skadeservice på

72 26 76 06

Autohjælp

Ring til SOS Dansk Autohjælp på

70 10 80 90

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg anmelde en skade uden for åbningstiden?

Du kan altid anmelde en skade på Mit Concordia – enten online eller i vores app.

Hvis der er tale om akut skade, såsom en større brand-, storm- eller vandskade, der kræver straks afhjælpning, kan du ringe til vores akut skadeservice på 72 26 76 06.

Har du brug for vejhjælp i Danmark, kan du ringe til SOS Dansk Autohjælp på 70 10 80 90. Alarmcentralen er døgnbemandet.

Hvis du står i udlandet og har brug for assistance fra din rejseforsikring, kan du ringe til SOS International på +45 70 10 50 50 eller oprette en sag digitalt.

Skal jeg kontakte jer eller SOS International, hvis jeg har brug for hjælp?

Hvis du har du brug for assistance, mens du er ude at rejse, skal du kontakte SOS International. Hvis du kommet hjem og har spørgsmål til din rejseforsikring, kan du ringe til vores skadeafdeling på 63 14 44 18 inden for normal åbningstid.

Hvordan får jeg vejhjælp i udlandet?

Vejhjælp i udlandet er en del af kaskoforsikringen hos Concordia Forsikring. Vi har via Rødt Kort-ordningen et samarbejde med SOS International.

Du skal derfor kontakte SOS Internationals døgnåbne alarmcentral, hvis du har brug for international vejhjælp via Rødt Kort-ordningen. Du kan ringe på + 45 70 10 50 52 eller bestille vejhjælp digitalt.