Concordia Forsikring har et bredt sortiment af kvalitetsprægede forsikringer
Concordia Forsikring lancerede i 2010 nye forsikringsprodukter med bedre dækninger.
F.eks. tilbyder vi nu en helt ny parcelhusforsikring der bl.a. dækker rådskader i dit hus, men som også på mange andre områder er væsentligt forbedret.

Vores nye Familieforsikring omfatter f.eks. pludselig skade på indbo. Eksempelvis hvis dit TV vælter ned, eller hvis vitrineskabet med glas vælter.
Men der er også andre rigtig gode dækninger med - f.eks. psykologisk krisehjælp hvis familien bliver udsat for alvorlige hændelser.

Under fanen "Produkter" finder du nogle produktblade der forklarer lidt nærmere om de enkelte forsikringer.
Ring til os hvis du ønsker at høre mere om de nye forsikringer eller måske ønsker at ændre din forsikring til de nye forsikringer. Ring tlf. 63 14 44 44


Når du køber dine forsikringer hos os, får du ikke alene en forsikring, der i dækningsomfang kan tåle sammenligning med ethvert andet produkt på markedet. Du får også en stab af medarbejdere, der til enhver tid stiller sig til rådighed med hjælp og vejledning omkring forsikringernes omfang og virkemåder.
Hos os bliver du heller ikke et nummer i rækken, når du ringer. Vi tager telefonen og stiller om til en medarbejder, der kan hjælpe dig.
Hos Concordia Forsikring er vi parate til løbende at sørge for, at dine forsikringer er i orden. Og vi tager selvfølgelig gerne en snak, når du ønsker det.
Derfor er du og dine værdier godt forsikret hos os.

Klik på produkter, og find den forsikring, der har din interesse, men husk at du altid er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Dit forsikringscenter træffes på tlf. 63 14 44 44